LEDIGA TJÄNSTER:

Spontan ansökan skickas till jobb@ngmetall.se 

 

NG Metall AB arbetar med cirkulära lösningar inom återvinning av elektronik och återbruk av IT och telekom. Genom våra ansvarsfulla och innovativa processer så arbetar vi för en hållbar utveckling som på riktigt bidrar till en bättre framtid.

Vår anläggning ligger i Katrineholm, och är Nordens enskilt största anläggning för elektronikåtervinning. Vi arbetar med flera affärsområden inom elektronikåtervinning, återbruk av IT/Telekom och sekretesstjänster.

Inom NG Metall AB så är vi ett enat team som ständigt utvecklas, där du får plats att växa. Vi tar ansvar för varandra och våra medarbetare ser oss som en framåtlutad arbetsplats där vi gör avtryck på marknaden.

Här finns det plats att utvecklas som människa, och dessutom påverka andra till en förändring som gör skillnad. Oavsett om du arbetar som säljare, som produktionspersonal eller sitter i ledande befattning så är du det viktigaste vi har. Vi har alla känslan att vi bidrar till en cirkulär hållbarhet för framtiden, och att vi kan vara med och påverka riktningen på vår gemensamma resa.

NG Metall AB ingår i Norsk Gjenvinning Metall som är marknadsledare inom den norska återvinningsindustrin och bidrar varje dag till en global miljösatsning i sin egen lokala miljö. Vi hämtar alla typer av avfall från näringslivet och producerar avfallsbaserade råvaror som vi säljer på den internationella marknaden. Dessutom erbjuder vi hushållsrenovering, industritjänster, rivning, miljösanering, fragmentering och masshantering. Vi är etablerade med 40 anläggningar och över 1 750 anställda i Norge, Danmark, Sverige och England. Vi hanterar 2,2 miljoner ton avfall per år, och har en årlig omsättning på ca. 5,5 miljarder kronor. Koncernen ägs av Summa Equity. Våra insatser är ett viktigt bidrag till den cirkulära ekonomin och de nationella miljöräkenskaperna. Vår vision är att avfall ska vara lösningen på framtidens resursproblem – och för oss innebär det; ”Det finns inget skräp längre.” Läs mer på www.ngmetall.no

Umbraco CMS Från MarkedsPartner