Är du vår nästa medarbetare? Vi söker en stjärna till försäljningsteamet.

HR | Marknad | Försäljning

NG Metall AB söker en säljare

Är du en fullfjädrad expert på försäljning som dessutom tror att du skulle brinna för att arbeta under vårt motto

"Det är för kunden vi vill vara bäst"


Då har du möjligheten att arbeta som säljare på en av Nordens ledande aktörer inom elektronikåtervinning, NG Metall AB. Läs mer nedan.

Säljaren Mathias Bardland

Säljaren Mathias Bardland vill ha fler kollegor.

NG Metall AB söker en säljare som är en erfaren försäljningsexpert med passion för att arbeta mot försäljningsmål och som vill sälja tjänster inom elektronikåtervinning, återbruk av it/elektronik/telefoni/telekom och sekretesstjänster på den svenska marknaden.

Vi söker en självgående lagspelare som brinner för att leverera enastående kundservice, kan analysera marknadsbehov och förbättra försäljningsprocesserna. Du ska ha B-körkort och erfarenhet av försäljning B2B och vara bosatt i Mälardalen med omnejd. Erfarenhet av offentlig upphandling (LOU) är meriterande för tjänsten.

Vårt synsätt är att vi skall vara transparenta, ärliga och arbeta för kundens bästa, som även är vårt bästa och därmed skapar långsiktighet i våra affärer.

Som säljare på NG Metall AB kommer du att arbeta i ett team av miljöhjältar som varje dag strävar efter att minska klimatavtrycken och kyla planeten. Vi betonar att vi uppmuntrar kvinnliga sökande och välkomnar alla sökande oavsett kön, etnicitet eller annan bakgrund. Vi tror på mångfald och inkludering i vårt team och söker den bästa kandidaten för jobbet baserat på personlighet, erfarenhet och ambitionsnivå. Vi erbjuder en utmanande och givande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling och karriärmöjligheter.

NG Metall AB är en av Nordens ledande aktörer inom elektronikåtervinning och är en del av koncernen Norsk Gjenvinning som är marknadsledare inom den norska återvinningsindustrin. Vi är etablerade med 40 anläggningar och över 1 750 anställda i Norge, Danmark, Sverige och England. Vi hanterar 2,2 miljoner ton avfall per år och har en årlig omsättning på ca. 5,5 miljarder kronor. Våra insatser är ett viktigt bidrag till den cirkulära ekonomin och de nationella miljöräkenskaperna.

Skicka din ansökan till Marknads- och Försäljningschef Mattias Kovacs på e-postadressen mattias.kovacs@ngmetall.se. Eventuella frågor besvaras på telefonnummer 070-7807728. Vi undanber oss kontakt från bemannings-/rekryteringsföretag och säljare av annonser kring denna tjänst. Vi ser fram emot att höra från dig!

Mr 100% blev Årets Medarbetare 2022.

Mr 100% blev Årets Medarbetare 2022.

NG Metall AB

Företaget NG Metall AB

NG Metall AB, f.d. Mirec Recycling Solutions & Sims Recycling Solutions AB blev den 1 november 2021 en del av koncernen Norsk Gjenvinning.

Norsk Gjenvinning är marknadsledare inom den norska återvinningsindustrin och bidrar varje dag till en global miljösatsning i sin egen lokala miljö. Vi hämtar alla typer av avfall från näringslivet och producerar avfallsbaserade råvaror som vi säljer på den internationella marknaden.

Dessutom erbjuder vi hushållsrenovering, industritjänster, rivning, miljösanering, fragmentering och masshantering.

Vi är etablerade med 40 anläggningar och över 1 750 anställda i Norge, Danmark, Sverige och England. Vi hanterar 2,2 miljoner ton avfall per år, och har en årlig omsättning på ca. 5,5 miljarder kronor.

Koncernen ägs av Summa Equity. Våra insatser är ett viktigt bidrag till den cirkulära ekonomin och de nationella miljöräkenskaperna.

Vår vision är att avfall ska vara lösningen på framtidens resursproblem – och för oss innebär det; ”Det finns inget avfall längre.”

Umbraco CMS Från MarkedsPartner